Als het afvallen moeizaam verloopt zoeken we al snel naar een crash dieet of een super strak trainingsschema. Dit hoeft niet altijd. Om meer af te vallen moet je meer calorieën verbrand, Maar hoe verbrand je meer calorieën? Je kan het altijd op the old school manier proberen met super veel gymen, Maar er zijn ook andere manieren. Daarom bieden wij u de top 5 zweetpakken aan. Deze vesten laten je extra veel zweten waardoor je nog meer calorieën verbrand en dus ook direct kilo’s verliest. Dit zijn de top 5 beste zweetpakken. Wil je meer weten over efficiënt calorieën verbranden? Klik dan hier!

Wat doet een zweetpak precies?

Nou, een sweatvest verhoogt je lichaamstemperatuur en het verbetert je zweet resultaten. Je zult over je heel je lichaam meer zweet produceren, wat leidt tot het verbranden van meer calorieën. Dit hoeft niet alleen gebruikt te worden wanneer je aan het sporten bent. Je kan dit gebruiken in het dagelijks leven. Wanneer je bijvoorbeeld naar werk gaat, Boodschappen doet of zelfs wanneer je tv zit te kijken. Een groot voordeel van een zweetpak is dat het zweet aan de binnenkant blijft zodat je droog bent van de buitenkant

Product #5: Wopohy

 De Wopohy zweetvest heb ik op nummer 5 gezet omdat hij alleen de maten L tot XL heeft. Dit is niet per se slecht, maar er zijn ook mensen die willen afvallen die al een M of een S hebben, Wopohy maakt dit niet mogelijk.

 

Voordelen:

 1. Licht
 2. Comfortabel
 3. elastisch
 4. Je ziet er direct slanker uit
 5. L-XL

Product #4: SEXYWG

Dit zweetvest van SEXYWG is in elke maat beschikbaar. En kan gebruikt worden door mannen en vrouwen. Dit staat op de vierde plek omdat de maten niet helemaal kloppen. En omdat we meerder klachten hebben gezien over dat het zweetpak niet lekker te los zit. Wij raden je aan om een maatje kleiner te nemen. Dit zorgt ervoor dat wanneer je afslankt nog steeds het pak kan dragen
 

Voordelen:
 1. Vormt je taille
 2. Makkelijk aantrekken met rits
 3. Snel zweten
 4. Ondersteund buik en wervelkolom
 5. Gemakkelijk te wassen
 6. Alle maten

Product #3: Bingrong

Bingrong beloofd dat dit zweetpak je 3 keer zoveel laat zweten dan normaal. Daarnaast is dit pak gemaakt van uniek zilver polymeerweefsel dit zorgt ervoor dat je zweet productie drievoudig. Dit zweetpak ik beschikbaar in elk maat

Voordelen:
 1. Comfortabel
 2.  Uitstekend kwaliteit
 3. Dun
 4. Zacht op de huid
 5. Snel effect
 6. Vormt je taille
 7. Uitstekend kwaliteit

Product #2: JMITHA

Met dit zweetpak begin je al met zweten binnen 10 tot 30 minuten. Dit pak is geschikt voor hometraining, fitness, wandelen, joggen, hardlopen of andere outdooractiviteiten. Het ziet er goed uit en is draagbaar met elk soort trainings-top of casual kleding.

Voordelen:
 1. Comfortabel
 2. Vormt je taille
 3. Snel effect
 4. Licht
 5. Flexibel
 6. Strak
 7. Elastisch
 8. Alle maten

Product #1: LaLaArea

Last but not least hebben we LaLaArea. dit zweetpak staat op de eerste plek vooral doordat hij bij het dragen van het vest uw stofwisseling verhoogd met ongeveer 30% waardoor u een extra 30% meer vetverbranding tijdens het trainen. Dit voordeel zie je minder snel terug bij andere zweetpakken. 

Voordelen:

 1. Vormt je taille
 2. Snel effect
 3. Licht
 4. Flexibel
 5. Strak
 6. Elastisch
 7. Uitstekend kwaliteit
 8. Bevat Revolutionaire Technologie
 9. Technologie om stank van oksels te verminderen
 10. Exclusief nieuwe luchtmateriaal
 11. Zacht
 12. In elke maat
 13. En nog veel meer

Wil jij je droomlichaam binnen 10 weken met een personal trainer?

Wil je stoppen met dromen? Binnen 10 weken maken wij uw ”droom” lichaam waar. 
Ontvang dan nu je GRATIS fit test en u krijgt 2 weken GRATIS toegang tot het BAMS Bootycamp Programma

Wat heb je te verliezen?
Back To Top