Wil jij afvallen zonder te sporten? We willen allemaal natuurlijk, maar is dat mogelijk? Daar ga ik op dit artikel antwoord op geven.

Is afvallen zonder sporten mogelijk?

Een kort antwoord hier op is ja. Het is zeker mogelijk. Om af te vallen moet je simpelweg meer calorieën verbranden dan je binnen krijgt. Je lichaam brand vanzelf al calorieën, maar ik raad je aan om toch te sporten omdat dit het proces gaat versnellen waardoor je veel sneller resultaten zien. 

 1. Drink genoeg water

Het is bekend dat water over het algemeen gezond is. Water zorgt ervoor dat je voedingsstoffen naar de cellen worden vervoerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast zorgt water ervoor dat je lichaamstemperatuur goed blijft, maar wat misschien het belangrijkste is voor het afvallen is dat je minder trek krijgt als je genoeg water drinkt. Met name als je water drinkt net voor het eten. Dit komt doordat je lichaam vaak het gevoel van trek verward met dorst waardoor je meer gaat eten dan je eigenlijk nodig hebt. Een gezonde volwassen moet 35ml drinken per dag drinken per kg lichaamsgewicht. Zo moet je als je 70 kg weegt moet je ongeveer 2,5 liter per dag drinken en als je 50 kilo weegt moet je bijvoorbeeld 1,75 liter per dag drinken.
Wil jij afvallen zonder te sporten

2. Drink geen (of minder) zoete drankjes

Een volwassen persoon mag ongeveer maximaal 55 mg suiker binnenkrijgen. Als je bijvoorbeeld een glas (200 ml) appelsap drinkt krijg je al 21 mg suiker binnen, dan zit je al op de helft! Als jij wilt afvallen zonder te sporten moet zoete drankjes achter te laten, omdat dit het afvallen bijna onmogelijk gaat maken.

3. Zorg dat je genoeg eiwitten binnen krijgt

Wil jij afvallen zonder te sporten? Dan is het noodzakelijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen. Dit omdat voedsel dat rijk is aan eiwitten je een langer gevoel van verzadigdheid geven, hierdoor ga je automatisch minder eten en val je dus meer af.
Het Phoenix lifestyle pakket

Wil je serieus je buikvet voorgoed kwijt raken?

Wij helpen je om de onderliggende oorzaak van buikvet definitief uit je systeem te werken.
In 7 dagen reken je voorgoed af met buikvet.

Back To Top